Masterclass – Schrijven voor het brein

EventsMasterclass – Schrijven voor het brein

Masterclass – Schrijven voor het brein

Martin van Kranenburg nam ons mee in ons brein!

Sinds we als netwerk besloten hadden om “iets met neuromarketing te doen”, hebben we ons verdiept in de wereld van de neurowetenschappen en hoe deze kunnen worden toegepast in marketing. We waren op zoek naar een deskundige spreker die ons meer kon leren over dit onderwerp en gelukkig vonden we Martin van Kranenburg

 

Na een introductie over hoe AI en ChatGPT kunnen helpen bij het begrijpen van het menselijk brein, heeft Martin ons geleerd hoe we ons moeten richten op gedragsontwerp met behulp van het B=MAT + rU model, de Hobson+1 en de 7 principes van Cialdini. De vier ingestuurde cases werden uitgewerkt in kleine groepen en aan elkaar gepresenteerd. Zo konden we de principes van neuromarketing en gedragsontwerp toepassen in de praktijk en zien hoe dit resulteerde in creatieve en doordachte oplossingen voor de cases. Het was geweldig om te zien hoe mensen met verschillende achtergronden en expertise samenwerkten om innovatieve oplossingen voor de cases te bedenken. 

 

Dit alles heeft ons geholpen om betere content te maken en weloverwogen beslissingen te nemen in onze marketingstrategie, maar vooral om de betere marketeer te worden die snapt wat het brein bezig houdt. En daarmee worden wij weer een stukje beter, een mooi doel van Vakgenoten  na deze sessie die we in het Corpus Congress Centre in Leiden hielden.

 

Martin van Kranenburg en Wim van der Mark nemen je mee in de wereld van bewezen brein- en schrijftechnieken.  

 

Je krijgt de inzichten van neurowetenschappers vertaald naar tekst. Zo leer je zelf teksten overtuigender, verleidelijker en winstgevender te maken. 

 

Wil je moeiteloos overtuigend én conversiegericht schrijven? Gebruik dit boek als handig naslagwerk. Voor al je teksten

 
 

Post a comment:

Comment

Type at least 1 character to search
Vakgenoten Logo
Contact:
info@vakgenoten.com
Elsewhere: