Digitaal transformeren in de praktijk: Anouk Beeren

anouk beeren

Digitaal transformeren in de praktijk: Anouk Beeren

Episode 6
40:41

Over deze Podcast:

Anouk Beeren is een expert als het gaat om het digitaal transformeren van organisaties. Daarnaast is Anouk ook inhoudelijk een e-commerce vakexpert.

Na haar carrière als Directeur Ecommerce en Marketing bij Bidfood heeft ze in het management van Intergamma Directeur Cross Channel gezeten. Inmiddels werkt ze als CEO van IBuyFlowers.

Ze heeft verschillende prijzen gewonnen zoals o.a. Marketeer of the year in 2018 en de Digital Transformers Award 2016.

Een vakgenoot die we dan ook heel graag voor de vakgenoten podcast wilde spreken.

Deze podcast is dit keer opgenomen bij Digital Agency,  Social Brothers in Utrecht.

Marc van Venrooij en Gijsbert van der Sleen hebben beide meer dan 20 jaar ervaring in het e-commerce, digital innovatie en digital marketing vak. Ze delen graag hun kennis over digital en innovatie met “Vakgenoten”.  Interessante sprekers, artikelen, boeken, cases maar vooral waardevolle inzichten om te delen. Voor en door “Vakgenoten”.

De Vakgenoten podcast wordt 12 keer per jaar met een gast opgenomen. Dit als onderdeel van de expert en netwerk groep “Vakgenoten” (voorheen e-business managers platform EBMP).

Tijdens “Vakgenoten Live” bijeenkomsten is er altijd een kennisspreker over een relevant digital business topic. Waarna de groep met de nieuwe inzichten in een workshop de kennis gelijk gaat uitwerken in een concrete aanpak. Zo kan de opgedane kennis gelijk in de organisatie van de betreffende leden worden toegepast.

Daarnaast is er ook nog “Vakgenoten on tour” voor jaarlijkse (internationale) retail inspiratie tours met focus op digitalisering van de klantreis.

Wil je meer weten over het Vakgenoten platform?  Kijk dan op: https://vakgenoten.com

Ps: De podcast is op persoonlijke titel.
Productie: https://podcastpilots.nl/

Meet your hosts:

Marc van Venrooij

Organisatie, Host

Gijsbert van der Sleen

Gijsbert van der Sleen

Organisatie, Host

Type at least 1 character to search
Vakgenoten Logo
Contact:
info@vakgenoten.com
Elsewhere: