Deepdive – Conversational commerce

EventsDeepdive – Conversational commerce

Deepdive – Conversational commerce

Deze sessie ging gaan over welke eerste stappen we in Europa/Nederland aan het maken zijn op het gebied van instant contact met consumenten, tot en met een doorkijk naar de situatie in Azië waar Conversational Commerce al big business is.

Waar wij in Europa als merken en retailers de stap aan het maken zijn naar het hebben van instant contact met consumenten via WhatApp, chat, etc., vooral om vragen voor, maar meestal na de verkoop te beantwoorden, laten consumenten in India en China zich actief, digitaal adviseren via live video verbindingen. Vaak door hun eigen favoriete verkoper / adviseur. Iemand die hen gericht adviseert en wijst op producten die waarschijnlijk bij hen passen omdat de adviseur de consument (digitaal) persoonlijk kent.

Ook voor deze editie hadden we weer een bijzondere gastspreker kunnen vinden. Met Ed Sander konden wij luisteren naar iemand die écht alles weet van China en ons op inspirerende wijze meenam in de razendsnelle digital commerce ontwikkelingen. 

Waar kan een thema als ‘Conversational Commerce’ nu beter georganiseerd worden dan bij CM.com? Deze Nederlandse groeidiamant is bij velen bekend van de F1 sponsoring op Zandvoort. Met toonaangevende merken als BMW, Coca-Cola en JustEat gaan we veel nieuwe inzichten opdoen over de nieuwste trends binnen Customer Experience. 

Met dank aan Jan Saan (CTO bij CM.com), Michiel Gaasterland (Evangelist bij CM.com) en Ed Sander (medeoprichter van ChinaTalk)!

Type at least 1 character to search
Vakgenoten Logo
Contact:
info@vakgenoten.com
Elsewhere: